Met de groeiende populariteit van proteïne supplementen, wordt het steeds meer verleidelijk om een berg producten van bekende merken te kopen die claimen dat je door hun speciale mix van ingrediënten in grootte toeneemt.

Zit er waarheid achter sommige van deze claims? Op bepaalde manieren, ja. Veel wei proteine shakes zijn nu met creatine beschikbaar, en dit helpt ook daadwerkelijk met het tempo waarmee je spiermassa opbouwt. Echter zal veel van het gewicht dat je opeens toeneemt meer te maken hebben met de water retentie veroorzaakt door de creatine. Je moet bewust zijn dat je niet spontaan 2 kilo spiermassa in een week hebt toegenomen, maar dat het slechts watergewicht is dat weer zal verdwijnen wanneer je stopt met het gebruik van creatine. Dus wanneer je creatine wilt uitproberen, heeft het kopen van een proteïne supplement met een mengsel van weiproteïne en creatine zijn voor- en nadelen.

Hoewel creatine je voordelen geeft, is het naar mijn mening onnodig. Het voelt als een last aan om onnodig watergewicht te hebben die je spieren en vorm reduceren. Mensen zullen misschien wel opmerken dat je in grootte toeneemt, maar wanneer je stop met creatine supplementen en het watergewicht verdwijnt, is het een beetje beschamend om alle kunstmatige gewicht weer kwijt te raken.

Weiproteïne is het enige ingrediënt die je in je proteïne shakes wilt hebben. Een mengsel van weiproteïne isolaat en whey protein te kopen zal kwalitatief hoge proteïne leveren, maar het moet ook betaalbaar zijn. Je hoeft niet de duurste merken te hebben en tegelijkertijd moet je ook niet de goedkoopste merken die je kunt vinden kopen, ergens in het midden ligt een merk dat weiproteïne aanbiedt dat goed genoeg is.

Onthoud ook dat wat je ook aan reclame leest op de etiketten van proteïne shakes, je meer vitaminen en betere resultaten kunt krijgen van het eten van genoeg daadwerkelijk voedsel. Proteïne shakes zijn inderdaad handig wanneer je een onmiddellijke inname van proteïne en energie nodig hebt, bijvoorbeeld net na je training.

Wordt echter niet verleid door alle reclame en geef niet bergen geld uit aan shakes omdat je ze non-stop drinkt.
Wanneer je een slecht dieet hebt, zal proteïne shakes je niet helpen bij het opbouwen van spiermassa. Wanneer je een goed dieet hebt, is de aanvulling van proteïne shakes zinvol. Proteïne shakes zijn uiteindelijk slechts supplementen en zijn geen vereiste om snel spiermassa op te bouwen.

 

2 Comments on Heb je Proteïne Shakes Nodig om Snel Spiermassa op te Bouwen?

  1. I really wanted to jot down a quick word in order to thank you for all of the unique hints you are sharing on this website. My time consuming internet look up has at the end of the day been compensated with excellent information to talk about with my company. I would repeat that many of us visitors are undoubtedly fortunate to live in a fabulous site with so many outstanding professionals with very helpful plans. I feel very much grateful to have seen your entire website page and look forward to so many more pleasurable moments reading here. Thanks a lot once more for all the details.

Leave a Reply

Your email address will not be published.