Als je op zoek bent naar een nieuw T-shirt voor je sportactiviteiten is het van belang dat je een aantal punten goed in de gaten houdt. Je wilt ten slotte lang plezier hebben van je nieuwe shirts toch?

Uiteraard moet je shirt goed zitten want je wilt je lekker kunnen bewegen. Het shirt moet niet te strak zijn, maar ook zeker niet te los. Een sport shirt dient mooi aangesloten te zitten rondom je lichaam. Naast het draagcomfort zijn er nog meer punten waar je op kunt letten.

Een Sport shirt moet het zweet absorberen

Zweten is heel normaal en vaak zelfs wenselijk tijdens je sportactiviteiten. Daarom is het belangrijk dat je T-shirt goed kan absorberen. Als het zweet wordt opgenomen in je shirt heb je er tenslotte geen last van dat het langs je lichaam drupt. Het materiaal waarvan je Shirts is gemaakt is dus heel belangrijk. Katoen is vocht absorberend en zit lekker zacht. Kies voor je sportactiviteiten het liefst een shirt van 100% katoen.

Een Sport shirt moet wasmachine bestendig zijn

Sportkleding draag je meestal maar 1 x waarna het in de wasmachine verdwijnt. Sportkleding wordt dus vaker gewassen dan normale kleding. Ook is sportkleding vaak viezer dus is het van belang dat je sportshirts wasmachine bestendig zijn. Het is dus noodzakelijk dat je T-shirt gemaakt is van een stevige stof. Je hebt er niets aan als na enkele keren wassen je kleding er niet meer uit ziet. Volg altijd de wasvoorschriften op voor een langdurig mooi shirt!

Een sport shirt moet er goed uit zien

Sporten is hip, wie sport tegenwoordig niet? Iedereen weet dat bewegen gezond is en je erdoor lekkerder in je vel komt te zitten. Je sportkleding mag er dus best ook wel een beetje hip en modieus uitzien. Misschien zit die oude broek en dat veel te grote versleten shirt wel heel erg lekker op de bank maar je kunt je er niet meer in het openbaar mee vertonen. Ook tijdens het sporten wil je er ook goed uitzien toch?

Dus waar let je op tijdens het aanschaffen van je sportshirts?

Kijk niet alleen naar wat je mooi vindt maar ook naar wat praktisch is. Zoek een T-shirt van 100% katoen van een goede kwaliteit. Dit shirt neem vocht goed op, is eenvoudig en goed te wassen en blijft mooi, ook na meerdere wasbeurten. De website shirtsofcotton.com verkoopt deze kwalitatief goede shirts in meerdere kleuren en modellen. Pak je voorsprong en koop een goed sportshirt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.