Wie gaat afvallen wil natuurlijk graag snel resultaat. Helaas is dat vaak niet het geval. Tegenvallende resultaten leiden vaak tot een slechte motivatie waardoor veel mensen afhaken, ‘omdat het toch niet werkt’.

Helaas is bovenstaande realiteit, jammer! Want het komt namelijk best vaak voor dat het lichaam even moet wennen aan andere gewoontes en het zelfs mogelijk is dat je eerst wat aankomt voordat je zult afvallen, zeker wanneer je veel gaat sporten!

Voor degene die zich hierin herkent hebben wij het volgende advies:

Ga ervoor en zet door! Stop niet na een week maar houdt tenminste een maand vol om een goed oordeel te kunnen geven.

Wat als afvallen nu echt niet lukt?

Wat nu als je WEL een doorzetter bent en al maanden of misschien wel jaren op dieet bent, veel sport en toch niet af kun vallen? Dan is er misschien het volgende aan de hand:

Dagelijks komen er gifstoffen het lichaam binnen door o.a. uitlaatgassen, roken, alcohol, medicatie en ook gewoon via je voeding. Het lichaam filtert deze gifstoffen voor een groot deel weer uit het lichaam, de gifstoffen verlaten je lichaam weer via de urine. Echter het wordt voor het lichaam steeds lastiger om alle gifstoffen en afvalstoffen uit het lichaam te filteren waardoor zich steeds een beetje meer opstapelt in het lichaam.

De opstapeling van gifstoffen en afvalstoffen in het lichaam kan o.a. vermoeidheidsklachten en darmklachten veroorzaken én kan er dus ook voor zorgen dat afvallen niet meer lukt!

Het reinigen van het lichaam is in dit geval van groot belang!

Detoxen (reiniging van het lichaam) kan dus de oplossing zijn voor jouw probleem! Na een detox kuur is je lichaam weer helemaal schoon van binnen waardoor snel afvallen geen probleem meer hoeft te zijn!

Hoe kun je het beste detoxen?

Detoxen is tegenwoordig erg populair, er komen ook steeds meer verschillende methodes bij om de detoxen. Logisch dus dat je denkt: wat is nu de beste manier om te detoxen?

De ingrijpende detox methodes zoals sapkuren kun je beter achterwege laten, er zijn veel gemakkelijkere manieren.

Gezonde voeding en veel water drinken staan voorop als het gaat om detoxen. Gezonde voeding waaronder veel groente en veel water drinken helpen het lichaam al op natuurlijke wijze te reinigen. Vlees, zuivel en alcohol kun je het beste (tijdelijk) even matigen.

Tevens is het belangrijk om voldoende te bewegen. Zorg ervoor dat je dagelijks tenminste een uur beweegt.

Snel detoxen!

Net zoals bij afvallen willen we met detoxen ook snel resultaat! Het enkel aannemen van een gezonde leefstijl zal daarom voor de meesten niet snel genoeg voldoende resultaat geven.

Wat kun je doen?

Er bestaan verschillende ondersteunende detox kuren in de vorm van tabletten of capsules die het detoxen kunnen versnellen. Ben je geïnteresseerd in zo’n product let er dan op dat je een product kiest op natuurlijke basis.

Een detox kuur levert je gezondheid vele voordelen op én helpt je weer (snel) te kunnen afvallen. Reden genoeg dus om het eens uit te proberen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.