Als je stevig bezig bent met afvallen, dan is het goed om veel water te drinken. Water is in essentie een van de belangrijkste facetten op deze aardkloot. Zonder water hadden we hier immers niet gezeten. Toch heeft het imago van water niet zo’n hele sexy uitstraling. Niet zo gek, we drinken immers liever een wijntje of een biertje. Maar deze drankjes gaan nu eenmaal niet samen sporten en afvallen. Om het imago van water wat op te krikken, kun je daarom het beste je water maar eens drinken uit een van de red cups van Red Celebration

Red cups van wereldkwaliteit

Ongeveer 1,5 liter water per persoon per dag zou voldoende moeten zijn om genoeg water binnen te krijgen en gezond en vitaal te leven. Als je echter wilt sporten én wilt afvallen dan kan het goed zijn om wat meer water binnen te krijgen. Natuurlijk is het niet snel te veel, maar mik op dagen dat je sport (zeker in deze zomer) maar eens op 2,5 liter water per dag. Dat zijn ongeveer vijf volle red cups. Best  te overzien zou ik zeggen. Zeker als je dat verdeelt over de dag.. Eén volle als je opstaat, een volle na de koffie, een volle na de lunch en diner en nog ééntje na het sporten ‘s avonds.

Het mooie aan de red cups is dat je ze vaker dan één keer kunt gebruiken door de goede kwaliteit. Als je voor jezelf bepaalt dat je iedere rode beker één week gebruikt, dan kun je met één verpakking ongeveer een half jaar doen. Er zitten namelijk 25 Amerikaanse bekers in één verpakking bij Red Celebration.

Bestel gemakkelijk je red cups en begin gemotiveerd!

Doordat je je water vanaf morgen uit Red cups drinkt, vergeet je niet snel dat je genoeg water moet drinken. De bekers zijn namelijk diep rood gekleurd en als je je red cup meeneemt naar de ruimte waarin je je bevindt, dan weet je zeker dat je er altijd aan herinnerd zult worden!

Leave a Reply

Your email address will not be published.