Afvallen, voor veel mensen is het een woord die nog vrij confronterend is. Iedereen wil wel slank en fit zijn. De weg naar slank en fit zijn, is er vaak een die helemaal niet zo heel makkelijk te bewandelen is. Het is een zwaar pad die al velen geprobeerd hebben te overwinnen maar ook velen helaas niet succesvol hebben bewandeld. Bij afvallen is het belangrijk dat je goed weet waar je mee bezig bent omdat het proces een proces is van een combinatie van verschillende factoren.

Wat uiteraard heel belangrijk is tijdens het afslankproces dat is de voeding en ook zeker de voeding inname. En nu gaan we echt niet tegen je zeggen dat je allemaal dingen niet meer mag eten want daar wordt niemand gelukkiger van. Nee, het gaat om een balans vinden in wat je wel en niet eten. In die balans is het van groot belang om je ontbijt niet over te slaan. Dat het de belangrijkste maaltijd van de dag genoemd wordt is dan ook absoluut niet voor niets. Bij het ontbijt is het erg belangrijk om langzame koolhydraten tot je te nemen. Dit is van belang omdat je lichaam dit langzamer opneemt waardoor je bloedsuikerspiegel de rest van de dag meer in balans is. Bij de lunch raden wij aan om een lekkere gemengde salade te nemen. Neem als basis bijvoorbeeld rucola, daarnaast kun je wat rauwe en gekookte groente eraan toevoegen. Als finishing touch is een stukje zalm of tonijn erbij erg lekker. Bij het avondeten is het belangrijk dat je niet teveel koolhydraten neemt, houdt het vooral bij kip of vis en groente.

Naast het eten is het uiteraard erg belangrijk om veel in beweging te zijn.. Tijdens het sporten mag je ook altijd hulpmiddelen gebruiken. Iets wat erg in opkomst is, is de sport waist trainer. Door deze waist trainer tijdens het sporten te dragen verbrand je sneller overtollige vetten, wat het afslankproces weer versneld. Ook voor het dagelijkse leven is er een waist trainer, dit is het waist trainer vest. Deze kun je elk moment van de dag dragen en zorgt ervoor dat jij in het dagelijkse leven een snellere verbranding hebt. Dit vest zorgt er ook voor dat je eetlust minder wordt. Dit is dus weer bevorderlijk voor de voedselinname.

Zo zie je maar weer, afvallen is iets waar je bewust mee bezig moet zijn omdat het van erg veel verschillende factoren afhangt. Wat wel zeker is, is dat iedereen in staat is om af te vallen. Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published.